Lugnet den främsta läkaren

Lugn bara lugn – det är den bästa kraften som hindrar sjukdom och kollaps. Detta har vi inte varit med om så det klarar vi helt säkert.

pippi

Var finns ditt lugn och var bor din tillit? Utanför dig eller inom dig någonstans i ett litet rum i kroppen? Lugnet finns där alltid även då hjärnan får oss att fokusera på det vi skall vara oroliga för. Lugnet finns där just nu samtidigt och det är det som behöver näring nu, mycket näring nu. Misstänksamhet, otillräcklighet och katastroftankar äter på insidan och stänker omkring dig. Så får du taggiga saker tillbaka och den stressen du rör dig i river sönder ditt immunförsvar det som du verkligen behöver just nu. Den stressen river sönder din tillit till framtiden, dig själv och människorna de som du verkligen behöver just nu.

So friend; bee smart och ge kärlek till allt och alla du möter, ge tillit, hjälp och vänlighet. Det är inte människorna som är farliga och det är inte ett virus som är farligast heller. Det farligaste och dödligaste just nu är hur människan hanterar detta kaotiska som händer just nu och om/hur jordefolket går ur sin kalla rustning och blir människor i gemenskapen jorden igen.

Allt gott till dig och din dag!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s